Secretariaat: Georges Lefevre 0479 84 09 57 georges.lefevre@gmail.com
Inloggen

Gevonden!

In de komende weken zullen overal op de site zulke vraagtekens te zien zijn
Klik er gerust op om meer info en/of tips te krijgen over de werking van deze website.
Vergeet niet, suggesties zijn welkom !

home Organisatie nieuws tornooien Klassementen Ranking+ Documenten BBSA
Secretariaat
Georges Lefevre
+32 479 84 09 57
georges.lefevre@gmail.com

nieuws

Geplaatst op 09/01/2021

The Champions Cup

Beste mensen,
De organisatie van The Champions Cup wenst iedereen een gelukkig en gezond 2021 maar hopelijk kunnen we het afgelopen jaar heel snel vergeten. De omstandigheden zijn jammer genoeg nog steeds ongewijzigd. Voor alle uitbaters zijn dit bijzonder harde tijden dus hopen we van harte dat zij vlug terug aan het werk kunnen. Ondertussen zijn we in afwachting van verdere versoepelingen verplicht om ons format van The Champions Cup ook deels te wijzigen.
Normaal bestaat ons format uit 3 tornooien. Dit zal nu anders zijn omwille van de lockdown. Het tornooi dat gepland staat in het weekend van 22, 23 en 24 januari wordt geannuleerd.

Hierdoor kunnen we dit seizoen maximaal 2 tornooien organiseren maar het positieve is dat we 2 tornooien kunnen hebben met telkens een prijzenpot van 1500 euro waar de laatste 32 prijzengeld zullen krijgen. Ook zal elke deelnemer een polo-shirt van The Champions Cup ontvangen.

De tornooien zullen plaatsvinden in het weekend van 5,6 en 7 maart en 18,19 en 20 juni 2021. Deze zijn uiteraard onder voorbehoud. Als het tornooi in het weekend van 5,6 en 7 maart niet kan doorgaan zijn we genoodzaakt om alles te verschuiven naar volgend seizoen. Dan kunnen we hopelijk alles laten doorgaan zoals we al jaren gewoon zijn, 3 tornooien voor 50 euro. Ook dat iedere deelnemer een polo-shirt zal krijgen blijft voor volgend seizoen gelden.
Het inschrijvingsgeld blijft 50 euro, enkel voor de spelers die gebruik gemaakt hebben van hun voucher van vorig seizoen is dit 35 euro.
Alles staat verder uitgelegd in de bijgevoegde documenten.
Hou jullie gezond en blijf de maatregelen goed opvolgen zodat alle uitbaters ons snel kunnen ontvangen en we terug onze sport/hobby kunnen hervatten
 
Groeten
Organisatie The Champions Cup
  •  
Inschrijven kan via deze website, alsook via de clubs Sint Martinus en Ter Walle.

 

Meer nieuws van BBSA Belgium

Powered by

Webdstrijdblad ontbreekt bij deze wedstrijd.